6.8.11

« Κτυπάνε σκοπιές » στην ΝΔ όλο τον Αύγουστο !!

Μόνο την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου και τις Κυριακές θα υπολειτουργήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αυτό τον μήνα καθώς όλο τον υπόλοιπο καιρό θα υπάρχουν στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού τομεάρχες και στελέχη που θα συνεδριάζουν σταθμίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις που -αν μη τι άλλο- αυτό το καλοκαίρι είναι πολλές και σημαντικές.
Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος κατάρτισε ένα πρόγραμμα... βαρδιών για όλο τον μήνα, με προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα ενημερώνει σε καθημερινή βάση τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με αυτό, ήδη την εβδομάδα που μας πέρασε τα περισσότερα στελέχη βρίσκονταν στις θέσεις τους και συνεδρίαζαν, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει κάθε Τετάρτη μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Οπως μαθαίνουμε, για την εβδομάδα που ξεκινά (από 8 έως 15 του μηνός) επικεφαλής του προσωπικού ασφαλείας θα είναι ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος με αναπληρωτή τον τομεάρχη Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Η ομάδα θα συνεδριάσει την Τετάρτη 10 Αυγούστου και θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι τομεάρχες Μανώλης Κεφαλογιάννης και Σταύρος Καλογιάννης, οι γραμματείς Λεωνίδας Κουρής και Μενέλαος Δασκαλάκης καθώς και το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας Γιώργος Κουμουτσάκος.
Την επόμενη εβδομάδα, από 16 έως 22 Αυγούστου, επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Αβραμόπουλος με αναπληρωτή τον γραμματέα Προγράμματος Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το προσωπικό ασφαλείας θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Αυγούστου και θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι τομεάρχες Χρήστος Ζώης, Αθανάσιος Νάκος και Ολγα Κεφαλογιάννη, όπως επίσης και οι γραμματείς Μανώλης Αγγέλακας και Κώστας Ζωντανός.
Τέλος, την εβδομάδα από 23 Αυγούστου έως και το τέλος του μήνα επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο έτερος αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας με αναπληρωτή τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Κώστα Τζαβάρα. Το προσωπικό ασφαλείας θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Αυγούστου και θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου