" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.8.11

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο Τρίπολης-Καλαμάτας

Εκτροπή κυκλοφορίας την Τρίτη 9 Αυγούστου
Από τις 5:30 το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστου θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το 57,7 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Καλαμάτας στον κόμβο Αλλαγής μέχρι το 40,5 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Καλαμάτας στον κόμβο Χωρεμίου και ακολούθως προς Α.Η.Σ. Μεγαλόπολης μέσω της Επαρχιακής Οδού προς Δημοτικό Διαμέρισμα Χωρεμίου.
Οι ρυθμίσεις θα γίνουν προκειμένου να μεταφερθεί ειδικός συρμός ανεμοστρόβιλου που κατά την κίνησή του θα καταλαμβάνει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η Τροχαία θα εκτρέπει την κυκλοφορία των Ι.Χ. που κινούνται στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας από έξοδο του Ν.Α.Α.Τ. ( διασταύρωση Λεονταρίου – Λεοντάρι – Δυρράχι – Πολλιανή – Θουρία και αντίστροφα ).
Η κυκλοφορία των φορτηγών και των λεωφορείων θα διακόπτεται σταδιακά, ενώ τα οχήματα βαρέου τύπου θα κυκλοφορούν από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντιστρόφως.
Τα βυτιοφόρα θα σταθμεύουν προσωρινά στο Σταθμό Διοδίων Λεονταρίου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου