5.8.11

Κάθε ….γωνιά και χασισόδεντρο στην Μάνη !!

Το… παράκανε ένας 59χρονος χασισοκαλλιεργητής στη Μάνη, που φύτευε δενδρύλλια κάνναβης κυριολεκτικά όπου έβρισκε! Οι αστυνομικοί του τμήματος Γυθείου που τον συνέλαβαν, ανακάλυψαν χασισόδεντρα τόσο στο σπίτι και τον στάβλο του, όσο και σε κοντινή αγροτική περιοχή!
Ο 59χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αγροτικής έκτασης, τη στιγμή που περιποιόνταν ένδεκα χασισόδεντρα ύψους από ενάμισι έως δύο μέτρα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και τον στάβλο που διατηρούσε ακριβώς δίπλα, κατασχέθηκαν άλλα τέσσερα δενδρύλλια ύψους δυο μέτρων κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου.
*** Θα ταξίδευε με περισσότερο από μισό κιλό χασίς στις αποσκευές του ένας άνδρας από τη Λάρισα που συνελήφθη στο λιμάνι του Βόλου, όταν ο αστυνομικός σκύλος «μύρισε» το σακ βουαγιάζ που κρατούσε! Μέσα βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 597 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 120 ευρώ. Με τη συνδρομή της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, βρέθηκαν στο σπίτι του άλλα 53 γραμμάρια χασίς.Protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου