" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.8.11

Ληστεία στην Εurobank Καλαμάτας συνελήφθη ο ένας ληστής !!

Ένοπλη ληστεία έγινε το πρωί στην τράπεζα Eurobank στην οδό Αρτέμιδος στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν ένα ζευγάρι αλλοδαπών πιθανόν Αλβανοί όπου ο άντρας μπήκε σαν κύριος ντυμένος μέσα στην Τράπεζα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο ποσόν μέχρι τώρα.
Η γυναίκα περίμενε απέξω στην είσοδο της τράπεζας όπου και τράπηκαν σε φυγή μάλλον με μηχανάκι όταν τελείωσαν την πράξη τους.
Η ομάδα «Δίας» έφτασε αμέσως και συνέλαβαν μετά από λίγο τον αλλοδαπό αφού πρώτα τον αφόπλισαν στην παρακείμενη οδό Μπουλούκου όπου περπατούσε κάνοντας τον αδιάφορο μαζί με την κοπέλα.
Η κοπέλα μπόρεσε να διαφύγει με τα χρήματα μαζί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθή και αυτή καθότι εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί της ομάδας «Δίας» έριξαν το βάρος στον οπλισμένο άνδρα προκειμένου να γίνει η σύλληψη σωστά και χωρίς θύματα όπως και έγινε λόγω και του πολύ κόσμου που υπήρχε στον δρόμο. Best-tv .gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου