" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.8.11

Ταξιτζήδες κατέλαβαν την πύλη του αεροδρομίου της Καλαμάτας !

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Καλαμάτας πραγματοποίησαν αυτοκινητοπορεία στην πόλη και κατέληξαν στην πύλη του αεροδρομίου Καλαμάτας, την οποία απέκλεισαν φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Υποδομών.
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών της Καλαμάτας Στέλιος Μάλαμας, θα παραμείνουν στο αεροδρόμιο για περίπου τρεις ώρες.
Ο κ. Μάλαμας χαρακτήρισε την κινητοποίηση αυτή συμβολική, που γίνεται προκειμένου να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να δείξουν ότι βρίσκονται συνέχεια σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα.
Να σημειώσουμε ότι η απεργία των ιδιοκτητών ταξί συνεχίζεται και στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά σήμερα δεν θα πραγματοποιήσουν καμιά κινητοποίηση, ενώ για αύριο ετοιμάζουν κίνηση εντυπωσιασμού στην Κορινθία με την συμμετοχή αυτοκινητιστών από όλη την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου