5.8.11

Πιλότοι άφησαν τα αεροπλάνα....... και έπιασαν το "τρενάκι" !

ΟΡΓΙΟ ΜΕ 6 ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ !
Δεν πίστευε στα μάτια της η καμαριέρα παραλιακού ξενοδοχείου νοτιοδυτικά της Πάτρας από αυτό που αντίκριζε! Εξι άνδρες συμμετείχαν σε ομαδικό όργιο... στο δωμάτιο του ξενοδοχείου! Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη», όμως οι λεπτομέρειες από την εφημερίδα "Κόσμος" είναι συγκλονιστικές!
Όπως φαίνεται οι έξι άνδρες είχαν ξεχάσει να τοποθετήσουν την ένδειξη «μην ενοχλείτε» στο πόμολο της πόρτας του δωματίου κι έτσι η καμαριέρα μπήκε... ανενόχλητη μέσα για να καθαρίσει! Πίστευε πως το δωμάτιο θα ήταν «ελεύθερο», άρα θα μπορούσε να κάνει την δουλειά της, όμως οι «έξι» ήδη οργίαζαν! Οι γυμνοί άνδρες έκαναν ασκήσεις... «αέρος εδάφους» και οι ερωτικές περιπτύξεις έδιναν και έπαιρναν!
Η καμαριέρα έμεινε άναυδη! Για λίγα δευτερόλεπτα παρακολουθούσε άφωνη την «δραστηριότητα» στα δύο κρεβάτια του δωματίου, ενώ έπαθε σοκ και από... τα ηχητικά εφέ που συνόδευαν το «σκηνικό»!
Έκλεισε αμέσως την πόρτα, έφυγε άρον - άρον, έτρεξε στον Διευθυντή και τον ενημέρωσε, καθώς οι έξι άνδρες δεν ήσαν... απλοί πελάτες! Ηταν πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών από χώρα του εξωτερικού οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο καθώς εκτελούν αποστολές από το αεροδρόμιο του Αράξου για τη Λιβύη (ανήκουν σε μία από τις γνωστές ομάδες που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή μας από την ημέρα που ξεκίνησε ο εμφύλιος). Φαίνεται πως... είχαν κουραστεί από τις αποστολές στα ύψη και τις επικίνδυνες «βουτιές» για την ρίψη βομβών, και αποφάσισαν να «προσγειωθούν» έστω και ανώμαλα... στο στρώμα ενός κρεβατιού προκειμένου να «ρίξουν» ο ένας στον άλλον... όχι βέβαια βόμβες! Στην ουσία, «άφησαν τα αεροπλάνα και έπιασαν το τρενάκι»! Η γαργαλιστική αυτή ιστορία ανάμεσα στους έξι πιλότους, όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο, αλλά και στην Πάτρα, καθώς πολλοί εργαζόμενοί του διαμένουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!
Και ποιος δεν θυμάται το γυναικείο «όργιο»
Είναι πάντως η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για τόσο μεγάλο όργιο με συμμετοχή ανδρών στην περιοχή. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως αντίστοιχο όργιο με γυναίκες είχε συμβεί προ διετίας στο Νοσοκομείο του Ρίου όταν είχαν εντοπιστεί 5 λεσβίες να «οργιάζουν» σε δωμάτιο του Ιδρύματος (μεταξύ αυτών και μία γιατρός)! Όμως «ανδρικό» όργιο και μάλιστα με πρωταγωνιστές... πιλότους, είναι πρωτοφανές! dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου