3.12.11

Στραβοί…κουτσοί κι ο Ρακιτζής με το …ΛΑ.Ο.Σ.στη Μεσσηνία!

Δεν παίζεται ο ΛΑ.Ο.Σ στην προσπάθειά του να διεισδύσει προκειμένου να αποκομίσει εκλογικά οφέλη, με όποιο τρόπο μπορεί στην απογοητευμένη Ελληνική κοινωνία!
Μετά τη….νέα Μανωλίδου στην Αργολίδα την κ.Τσιλιμίγκρα, τη….μεγάλη μεταγραφή στη Μεσσηνία του κ.Σαμέλη , την προσέγγιση της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας του κ.Ψινάκη , της κ.Σαρρή και πολλών ακόμη που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τροφοδοτούν τα ΜΜΕ είτε θετικά είτε αρνητικά, έρχεται η …..συγκλονιστική και απρόσμενη είδηση!
Ο …δημοσιογράφος!!! κ.Θεόδωρος Ρακιτζής ,που βρισκόταν στο πάνελ της σπουδαίας εκπομπής ….κοινωνικού περιεχομένου και θεματολογίας «Super Star», όπου εκτός των σπουδαίων θεμάτων που αναδείκνυε, τροφοδοτούσε και η ίδια η εκπομπή με υλικό άλλες εκπομπές τέτοιου τύπου και ύφους, με….σπουδαίες καλεσμένες συχνά- πυκνά , όπως η κ.Μαλιωτάκη, η κ.Βέρα Λάμπρου, η κ.Στέλλα Μπεζαντάκου ,η κ. Έφη Θώδη, η κ.Λουκά , την κ.Ντούβλη!! και πολλές άλλες ακόμη….καταξιωμένες καλλιτέχνιδες και άλλα
πρόσωπα της δημοσιότητας!
Έτσι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος , μετά τη σπουδαία θητεία του στην τηλεόραση, κρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες άξιος να εκπροσωπήσει τον ΛΑ.Ο.Σ. πιθανόν στη Μεσσηνία και να διεκδικήσει τη ψήφο των Μεσσηνίων πολιτών!
Και μετά αναρωτιόμαστε και απορούμε για ποιό λόγο αρχίζουν και αποστρέφονται οι πολίτες την πολιτική και τους πολιτικούς!! moriasnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου