2.12.11

Euro 2012: Με Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία η Ελλάδα !!

Με την Πολωνία, την Τσεχία και την Ρωσία κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2012 η Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα θα δώσει το παρόν στην τελική φάση της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη φορά και είναι γεγονός ότι στην κλήρωση στο Κίεβο χαμογελάσαμε πλατιά, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και θεωρητικά όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες.
Η Ελλάδα θα μπει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και δεν υπάρχει περίπτωση να κληρωθεί με την αντίπαλό μας στα προκριματικά Κροατία, την αντίπαλό μας στην τελική φάση του Euro 2008 Σουηδία και την αντίπαλό μας στην πρεμιέρα αλλά και τον τελικό του Euro 2004 Πορτογαλία.
Θα ψαρέψουμε μια ομάδα από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, όπου βρίσκονται οι διοργανώτριες χώρες Ουκρανία και Πολωνία, η παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά και κάτοχος του Euro Ισπανία αλλά και η φιναλίστ του περσινού Μουντιάλ Ολλανδία. Μια ακόμα αντίπαλο θα ψαρέψουμε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, όπου βρίσκονται οι παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Αγγλία και η Ρωσία. Τέλος, θα μας κληρωθεί και μια ομάδα από το τέταρτο και θεωρητικά ανίσχυρο γκρουπ δυναμικότητας, που περιλαμβάνει τις Δανία, Γαλλία, Τσεχία και Ιρλανδία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου