3.12.11

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ - Απήγαγαν και εξέδιδαν 20 χρονη στην Αργολίδα !

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής 20χρονης αλλοδαπής και σωματεμπορίας στην Αργολίδα, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, το Σάββατο 3-12-2011 νωρίς το πρωί, στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, δύο 24χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων και σωματεμπορία.
Ειδικότερα, την Πέμπτη (24-11-2011), περιήλθε στις Ελληνικές Αρχές, έγγραφο των Βουλγαρικών Αρχών, σύμφωνα με το οποίο, 24χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, μετέφερε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μία 20χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, με διανοητική αναπηρία, με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε σήμερα (3-12-2011), νωρίς το πρωί, στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατά την οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ακόμα ένας συνομήλικος ομοεθνής του.
Οι συλληφθέντες, επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο μετέφεραν την 20χρονη.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι 24χρονοι, από τον Οκτώβριο του 2011, κατακρατούσαν παρά τη θέλησή τους, κλειδωμένες σε σπίτι στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, την 20χρονη και άλλες δύο γυναίκες ομοεθνείς τους, αναγκάζοντας τες να εκδίδονται, αντί χρηματικού ποσού.
Με μέριμνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου παρασχέθηκε στην 20χρονη υγειονομική περίθαλψη στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Οι 24χρονοι θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου