15.11.14

Ψινάκης: Λέτε π@π@ς - Πρώην δήμαρχος: Κι εσείς έχετε μια ακατάσχετη μπουρδολογία


Ψινάκης: Λέτε π@π@ς - Πρώην δήμαρχος: Κι εσείς έχετε μια ακατάσχετη μπουρδολογία

Δεν έχει τέλος η σύγκρουση μεταξύ του νυν και του πρώην δημάρχο στον δήμο Μαραθώνα. Ηλίας Ψινάκης και Ιορδάνης Λοϊζος μετέτρεψαν και πάλι το δημοτικό συμβούλιο σε «ζούγκλα» με απίστευτες εκφράσεις. Μάλιστα παρ' ολίγο να πέσει και ξύλο καθώς στην αρχή της συνεδρίασης ήρθαν στα χέρια ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων.
Ο Λοϊζος αμφισβήτησε τα στοιχεία για τα οικονομικά του δήμου, παρότι ο Ψινάκης επανέλαβε ότι οι οι οικονομικές υπηρεσίες είναι ανοιχτές και τα στοιχεία στη διάθεση του οποιουδήποτε. Και συμπλήρωσε ότι όλα αυτά τα στοιχεία για την κακοδιαχείριση βρίσκονται πλέον στα χέρια της Εισαγγελέως διαφθοράς κ. Ράικου.
«Αν θέλετε να γλιτώσετε, μην απευθύνεστε σε μένα, μη μου λέτε κύριε Ψινάκη, γιατί απαντάω. Μιλήστε στην κάμερα, κάντε το σόου» είπε ο δήμαρχος και ο τέως δήμαρχος του απάντησε: «Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να γλιτώσω, θα απευθύνομαι σε εσάς, είτε ως κύριο Ψινάκη, είτε ως καλλιτεχνικό μάνατζερ, είτε ως ό,τι άλλο θέλετε».
«Εμάς δεν μας έχει παραδώσει κανείς τίποτα, μην λέτε τώρα μπούρδες. Μας παραδώσατε τίποτα; Εξαφανιστήκατε και βρήκαμε άδεια γραφεία και σβησμένα κομπιούτερ. Γι' αυτό έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα, μην λες αηδίες βραδιάτικα» είπε ο Δήμαρχος Μαραθώνα στον κ. Λοΐζο, για να του απαντήσει: «Κι εσείς έχετε μια ακατάσχεση μπουρδολογία και εγώ ποτέ δεν σας κατηγόρησα για μπούρδες. Εγώ εμπιστεύομαι την κρίση του κόσμου. Να μας κρίνει ο κόσμος κ. Ψινάκη». «Κι εσείς λέτε π@π@ς τωρα και μας έχετε φέρει σε αυτή την κατάσταση. Θα μας κάνετε και αντιπολίτευση;» του ανταπάντησε ο Ψινάκης.
Τέλος, ο Δήμαρχος αναφερόμενος σε εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο κομμουνιστικό κόμμα είπε «Θα πω στην κυρία Παπαρήγα να σας βάλει φίμωτρο. Ξεφτιλίζετε το κόμμα σας» για να του ανταπαντήσει ο δημοτικός σύμβουλος: «Εδώ δεν είναι τσίρκο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου