14.11.14

Μεγάλη συμμετοχή και στην Καλαμάτα για το Coca-Cola Cup

 Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε η... περιοδεία του Coca-Cola Cup, έχοντας τελευταίο σταθμό την Καλαμάτα.
Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των νέων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται το Coca-Cola Cup φέτος είναι μεγάλη και δυναμική. Η Καλαμάτα δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση καθώς οι νέοι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις FairPlay, σε ένα γεμάτο από ποδόσφαιρο σαββατοκύριακο.

Ο συναγωνισμός και το επίπεδο ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα και εκατό ομάδες από την πόλη πήραν μέρος σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο. Στις αγωνιστικές εκπλήξεις του τουρνουά περιλαμβάνεται μια ομάδα που μπορεί να έχασε στον τελικό της κατηγορίας 16-17 ετών αλλά, προκρίθηκε για τους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία (18-19 ετών)!

Τα αποτελέσματα:

Κατηγορία 13-15 ετών:
• Celesao-Αρχάριοι 5-0
• Θρύλοι-Αμπαλόνια 3-0

Κατηγορία 16-17 ετών:
• Μπαχαλόνα-Μπαρμπαστρούμφ και τ΄αγόρια του 2-1 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 1-1)
• Filosoccers-Τρελιάρηδες 4-0

Κατηγορία 18-19 ετών:

• Τα Πουλάκια Τσίου-Ατρόμητοι 5-0
• Warriors-Αήττητοι 3-0

Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν με ένα ποδοσφαιρικό ζευγάρι παπούτσια adidas ήταν οι:
• Ορέστης Αντεμάι (13-15 ετών, Celesao)
• Ραφαήλ Σταματόπουλος (16-17 ετών, Filosoccers)
• Έλβιες Γκελγκέρια (Τα Πουλάκια Τσίου)

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής του φετινού τουρνουά από κάθε εγκατάσταση προκρίνονται δυο ομάδες ανά κατηγορία. Προορισμός τους οι τελικοί της περιφέρειας, όπου εκεί θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς της Αθήνας.

Στην Πάτρα και με γυναικείες ομάδες!

Το Coca-Cola Cup βρίσκεται από το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Πάτρα και απευθύνεται σε όλους τους νέους ηλικίας 13-19 ετών (εκτός των παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες εθνικής κατηγορίας).

Ο πολύ καλός καιρός βοήθησε να παιχθεί σπουδαία μπάλα, ενώ δημιουργήθηκε ένας όμιλος «γένους θηλυκού», καθώς στους αγώνες συμμετείχαν όχι μία (όπως έχει γίνει στο παρελθόν) αλλά τρεις γυναικείες ομάδες! Έτσι για πρώτη φορά προκρίθηκε αμιγώς γυναικεία ομάδα σε τελικούς πόλης.

Το Coca-Cola Cup θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις Rossoneri MFC (τηλ. 2610 436900), μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Στο πρώτο σαββατοκύριακο του Αχαϊκού τουρνουά υπήρξε εντυπωσιακή προσέλευση καθώς έπαιξαν ήδη 160 ομάδες. Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου αναμένεται να σπάσει το περσινό ρεκόρ συμμετοχής των 174 ομάδων και την Κυριακή 16/11 θα διεξαχθούν κανονικά οι τελικοί της πόλης.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 30 Νοεμβρίου όταν η Πάτρα θα φιλοξενήσει τους περιφερειακούς τελικούς της Πελοποννήσου στους οποίους θα πάρουν μέρος οι νικήτριες ομάδες από το Άργος, την Καλαμάτα και την Πάτρα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στην ιστοσελίδα www.coca-cola.gr και επισκεφτείτε την σελίδα του Coca-Cola Cup στο facebook (www.facebook.com/CopaCocaCola.gr)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου