" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.11.14

ΦΩΤΟ - Το πιο απομονωμένο σπίτι στον κόσμο βρίσκεται στην Ισλανδία!

«Μοναχική» ΟικίαΠέρα από τις νοτιότερες ακτές της Ισλανδίας υπάρχει ένα αρχιπέλαγος που ονομάζεται Vestmannaeyjar. Και σε αυτό το αρχιπέλαγος υπάρχει ένα όμορφο νησάκι που ονομάζεται Elliðaey, και σε αυτό το νησάκι υπάρχει μια μοναχική μυστηριώδης καλύβα που έχει προκαλέσει πολλές φήμες σχετικά με την χρησιμότητα της από τότε που οι φωτογραφίες της εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Internet.
«Μοναχική» ΟικίαΤο νησάκι κατοικήθηκε περίπου 300 χρόνια πριν από 5 οικογένειες που ζούσαν από το ψάρεμα, το κυνήγι μυχών (είδος πτηνού) και την κτηνοτροφία. Ως την δεκαετία του 1930 όμως, οι τελευταίοι μόνιμοι κάτοικοι είχαν φύγει. Κάποιοι είπαν ότι το νησί χαρίστηκε στην Ισλανδή τραγουδίστρια Bjork (κάτι που δεν ισχύει), ενώ άλλοι σκέφτηκαν πως ίσως πρόκειται για την κατοικία κάποιου εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου (κάτι που επίσης δεν ισχύει).
Η πεζή αλήθεια είναι πως η καλύβα λειτουργεί ως καταφύγιο και σάουνα για έναν τοπικό κυνηγετικό σύλλογο, ο οποίος την χρησιμοποιεί για να κυνηγάει μύχους στο νησί.
otherside.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου