" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

12.11.14

Συνελήφθη πρώην αθλητής στίβου - Εκβίαζε φοιτήτριες με αισθησιακές φωτογραφίες τους


Συνελήφθη πρώην αθλητής στίβου - εκβίαζε φοιτήτριες με αισθησιακές φωτογραφίες τους

Για εκβίαση κοριτσιών κατηγορείται 28χρονος πρώην αθλητής στίβου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα, ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν περισσότερες από 140.000 φωτογραφίες.
Περίπου 1.000 κορίτσια φαίνεται πως έπεσαν θύματα του κατηγορούμενου, ο οποίος, προσποιούμενος τον ερευνητή αποκτούσε πρόσβαση στα αρχεία τους και αφού έκλεβε αισθησιακές τους φωτογραφίες, τις εκβίαζε για να βγουν μαζί του ερωτικά ραντεβού.
Ο συλληφθείς παραδέχτηκε ότι υπέκλεψε 116 φωτογραφίες από φοιτήτριες, πορνογραφικού περιεχομένου.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, ο πρώην αθλητής εμφανίζετο ως φοιτητής και αφού εντόπιζε στο Facebook φωτογραφίες όμορφων φοιτητριών, τους έλεγε ότι κάνει μεταπτυχιακό επάνω σε νέο antivirus για υπολογιστές.
Μετά τις έπειθε να κάνει ελεγχόμενη - απομακρυσμένη περιήγηση στον υπολογιστή τους μέσω team viewer, ενώ ταυτόχρονα εγκαθιστούσε ένα πρόγραμμα το οποίο του εξασφάλιζε πρόσβαση σε όλα τους τα αρχεία.
Έπειτα έκανε περιήγηση και υπέκλεπτε τα αρχεία, και τις αισθησιακές φωτογραφίες των κοριτσιών.
Το επόμενο βήμα του, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ήταν να επικοινωνεί με κάποια από τα κορίτσια αυτά και αφού τα εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες, τους ζητούσε ερωτικά ραντεβού..
Σύμφωνα με πληροφορίες , έως τώρα 18 φοιτήτριες έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου