" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.11.14

Τα Φλάουτα της Καλαμάτας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Κατάμεστη από φιλόμουσους η Αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών υποδέχθηκε τα φλάουτα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου στις 3.00 το μεσημέρι. 
Δεκατρείς σπουδαστές και σπουδάστριες της τάξης της Βίκης Βασιλειάδη καταχειροκροτήθηκαν για το πολύ ενδιαφέρον, ποικίλο και απαιτητικό πρόγραμμα που παρουσίασαν, με την καθηγήτρια του ΔΩΚ Μαρία Παπαπετροπούλου στο πιάνο. Συμμετείχε και ο σπουδαστής του ΔΩΚ Θάνος Πέτρουλας, της τάξης κιθάρας του Αντώνη Κουφουδάκη.
Η υπεύθυνη της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη κα Στεφανία Μεράκου υποδέχθηκε με θερμά λόγια τους μουσικούς από την Καλαμάτα και τόνισε τη σημασία της παρουσίας τους στο πλαίσιο του κύκλου "Παρασκευή στις 3" που οργανώνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ η συναυλία έκλεισε θριαμβευτικά με την πρόθυμη συμμετοχή του ...κοινού,  το οποίο τραγούδησε σε κανόνα, μαζί με τα παιανίζοντα φλάουτα, το Viva la Musica του Πραιτόριους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου