13.11.14

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ : Σοκαριστικές εικόνες από το σπίτι τρώγλη στο κέντρο της πόλης της Λαμίας !

Στο "σπίτι - τρώγλη" έμεναν για πολλά χρόνια δυο ηλικιωμένα αδέλφια, χωρίς ρεύμα, χωρίς τουαλέτα, μέσα σε ένα βουνό, κυριολεκτικά, από σκουπίδια, μαζί με τα ποντίκια τις κατσαρίδες και τις γάτες .

Τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια έχουν μεταφερθεί σε ίδρυμα, μετά από παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος είχε δώσει εντολή το σπίτι να καθαριστεί και να σφραγιστεί.
Αν και είχαν γίνει προσπάθειες στο παρελθόν, δεν είχε καθαριστεί ο εσωτερικός χώρος και το τελευταίο διάστημα η πόρτα είχε παραβιαστεί και σύμφωνα με καταγγελίες περίοικων είχε γίνει στέκι τοξικομανών.
Έτσι χρειάστηκε νέα παρέμβαση από τον Εισαγγελέα και τελικά χθες συνεργεία του Δήμου κατάφεραν να το καθαρίσουν. Οι άνθρωποι από την υπηρεσία καθαριότητας υπερέβαλαν εαυτό και χρειάστηκε να βάλουν ειδικές στολές για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού, απ΄ όπου έβγαλαν τόνους σκουπιδιών.
Δείτε τι είπε στη κάμερα του LR ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Κορέντζελος.
Επιτέλους μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρά μας, λένε οι γείτονες
<<Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Κορέντζελο, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τσακμάκη και την υπηρεσία καθαρισμού του Δήμου. Εδώ και χρόνια, στην οδό Πιπίνου, έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο σπίτι. Οι αρουραίοι, οι κατσαρίδες, τα σκουπίδια και τελευταία και τα πρεζάκια έκαναν άντρο το σπίτι αυτό. Δεν τολμούσαμε να ανοίξουμε τα παράθυρα μας. Υπήρξαν προσπάθειες στο παρελθόν για να καθαριστεί αλλά ήταν πάντα μισή προσπάθεια. Όλα δείχνουν ότι αυτήν την φορά θα έχουμε οριστικό τέλος...>>, είπε ένας από τους περίοικους.
Δείτε φωτογραφίες:
lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου