" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.11.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Λήγει η προθεσμία για την έκδοση άδειας εγκατάστασης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεών

      
Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μεσσηνίας υπενθυμίζει στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας ότι στις 11/3/2015, λήγει η προθεσμία για την έκδοση άδειας εγκατάστασης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεών τους , όπως προβλέπεται από τον ν. 4056/2012. Μετά την παραπάνω προθεσμία, σύμφωνα με τον νόμο, θα επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν κατέχουν την σχετική άδεια

           Επίσης ενημερώνουμε,  ότι η προθεσμία για την  νομιμοποίηση τυχόν αυθαιρέτων σταυλικών  εγκαταστάσεων, απαραίτητης για την έκδοση της άδειας εγκατάστασης,   βάσει του ν. 4178/2013, λήγει στις 6-2-2015.
Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλoύνται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας που δεν διαθέτουν άδεια εγκατάστασης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεών τους, να απευθυνθούν άμεσα στο γραφείο 214 (2ος όροφος , Διοικητήριο) και στο τηλ 27213-61214,  προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά και την διαδικασία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου