12.12.14

Μια νεαρή γυναίκα νεκρή ! Κόλαση στην εθνική Αθηνών -Λαμίας : Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων - Ανάμεσά τους δύο νταλίκες και λεωφορείο με μαθητές

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7:00΄ στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, κοντά στο Σχηματάρι, στο σημείο που ήταν τα παλιά διόδια Σχηματαρίου και τώρα εκτελούνται έργα - Την ώρα εκείνη έβρεχε.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια νεαρή γυναίκα, που έχασε τη ζωή της και αρκετούς τραυματίες εκ των οποίων δυο σοβαρά.
Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και τότε συνειδητοποίησαν πως η κοπέλα δεν είχε σφυγμό. 
Μέσα στο ασθενοφόρο οι Εκαβίτες κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, από τα πολλά και σοβαρά τραύματά της.
Διερχόμενος οδηγός που επικοινώνησε με το LamiaReport κάνει λόγο για μια κόλαση πραγματική. Για τροχαίο που θυμίζει την φονική καραμπόλα με την νταλίκα στην Εγνατία οδό.

«Τα αυτοκίνητα είναι το ένα πάνω στο άλλο. Πρέπει να είναι περισσότερα από 30 αυτοκίνητα. Πολλά από αυτά είναι μια άμορφη μάζα. Τουλάχιστον δυο νταλίκες και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ....», είπε σοκαρισμένος στο LR.
Ήταν παγοδρόμιο, από θαύμα δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα:
Ένας από τους οδηγούς που ήταν από τους πρώτους που ενεπλάκησαν στην τρομερή καραμπόλα είπε ότι από θαύμα δεν είχαμε περισσότερα θύματα, ενώ έκανε λόγο για τρομερή ολισθηρότητα. «Ήταν παγοδρόμιο. Τα φρένα δεν έπιαναν ακόμη και αν κατέβαζες ταχύτητες. Είχαν κάνει πρόσφατα ασφαλτόστρωση με πίσσα. Η βροχή έβγαλε το πετρέλαιο επάνω και ο δρόμος έγινε καρμανιόλα», είπε ο οδηγός.
Και τα διόδια διόδια
«Ένας άλλος οδηγός σχολίασε: Σήμερα το πρωί κατέβηκα Αθήνα. Ο δρόμος ήταν κόλαση στα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις (και δεν ήταν ένα και δύο, κάθε 10χλμ είχαμε έργα με απαράδεκτη σήμανση). Το απόγευμα που γύριζα κατά τις 17:00 στο σημείο που έγινε η καραμπόλα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ότι δλδ εδώ θα είναι θαύμα αν με τη βροχή αυτή δεν γίνει δυστύχημα. Και το πιο εντυπωσιακό!? Τα διόδια διόδια. Τους τα έχωνα βέβαια σε κάθε σταθμό για το απαράδεκτο της κατάστασης, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.»


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου