13.12.14

Σε μια γυναίκα στρέφονται οι έρευνες για τον θάνατο του 42χρονου ναυτικού

Τα ευρήματα των αστυνομικών που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του 42χρονου ναυτικού ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, δείχνουν ότι πιθανότατα η αυτοκτονία του ήταν σκηνοθετημένη! Ένας στενός φίλος του θύματος και μια άγνωστη -προς το παρόν- γυναίκα, ίσως φωτίσουν το μυστήριο που καλύπτει την υπόθεση.

Η διεθνοποιημένη γαλλική έκφραση cherchez la femme (αναζητήστε τη γυναίκα) δείχνει πού στρέφονται οι έρευνες. Κι αυτό γιατί ο άτυχος πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού ενός 44χρονου φίλου, που μάλιστα ήταν αυτός που τον βρήκε. Δίπλα του βρισκόταν το περίστροφο των 38 χιλιοστών με το οποίο το θύμα είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα.

Όλα έδειχναν αυτοκτονία, αλλά ο ιατροδικαστής είχε άλλη γνώμη. Όπως εξακρίβωσε, το έγκαυμα γύρω από το τραύμα στο στήθος δείχνει πως προκλήθηκε από πυροβολισμό εξ επαφής, αλλά το θανατηφόρο στο κεφάλι έγινε εξ αποστάσεως! Αυτό σημαίνει ότι ο 42χρονος δεν αυτοπυροβολήθηκε, αλλά κάποιος άλλος τον εκτέλεσε εν ψυχρώ. Το περίεργο είναι ότι το όπλο ανήκει στο φίλο του, που το κατείχε παράνομα και είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα το είχε πάρει από το σπίτι του μαζί με μερικές σφαίρες.

Μετά από αυτά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν τεστ παραφίνης τόσο στα χέρια του νεκρού όσο και σε αυτά του 44χρονου και περιμένουν τα αποτελέσματα για να διαπιστώσουν ποιος πυροβόλησε.

Η μυστηριώδης γυναίκα που αναζητούν, βρισκόταν στο σπίτι του 44χρονου όταν πυροβολήθηκε ο συνταξιούχος ναυτικός. Η παρουσία της αποδείχθηκε από γενετικό υλικό που βρέθηκε και μαρτυρούσε πρόσφατη σεξουαλική επαφή! Άρα, η άγνωστη ακόμη γυναίκα πρέπει τουλάχιστον να είδε τι συνέβη και αναζητείται για να καταθέσει.

protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου