" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

13.12.14

ΜΠΑΧΑΛΟ !!! ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού (Λαφαζάνης ) VS ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού (Παππάς ) !

Στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις μάχες... χαρακωμάτων, οι οποίες μάλιστα εκδηλώνονται στο εσωτερικό, με την Κουμουνδούρου αυτή τη φορά να είναι... πρωταγωνίστρια.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Stampa είπε ότι «δεν πρόκειται να λάβουμε μονομερείς αποφάσεις στην Ευρώπη και θα διατηρήσουμε σε τάξη τη δημόσια οικονομία».
Με τη συγκεκριμένη άποψη δεν συμφωνεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς άφησε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μονομερών ενεργειών έναντι των δανειστών από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 
Μάλιστα χαρακτήρισε «απαράδεκτη» και «αποκορύφωμα ενός μοντέλου υποτέλειας» τη «θεωρία» ότι μια χώρα δεν μπορεί να δρα μονομερώς: 
«Κάθε χώρα που είναι δημοκρατική είναι κυρίαρχη και ανεξάρτητη. Παίρνει υπόψη της το ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον, αλλά αποφασίζει με βάση το δικό της συμφέρον»...


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου