" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

13.12.14

ΕΡΕΥΝΑ - Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν την τάση να ξοδεύουν περισσότερα!

Οι γυναίκες που φορούν σουτιέν μεγέθους B ή μικρότερο τείνουν να αποταμιεύουν περισσότερο τα χρήματά τους.
Κι όμως, δεν είναι το μέγεθος της τσάντας μιας γυναίκας που «αποκαλύπτει» τις αγοραστικές της συνήθειες, αλλά σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το.. στήθος της!
Η Alibaba, μια μεγάλη και γνωστή κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, διεξήγαγε μια νέα έρευνα η οποία έδειξε ότι το πόσα χρήματα ξοδεύει μια γυναίκα για τις αγορές της, εξαρτάται από το μέγεθος του στηθόδεσμου που φοράει!
Έτσι, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες που φορούν σουτιέν μεγέθους B ή μικρότερο τείνουν να αποταμιεύουν περισσότερο τα χρήματά τους, ωστόσο, οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, δεν διστάζουν να ξοδέψουν τα λεφτά τους και μάλιστα, σε είδη πολυτελείας!
Πώς όμως οι ερευνητές της εταιρείας έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα; Όπως αποκάλυψαν συνέκριναν τις πωλήσεις των εσωρούχων που έγιναν μέσω της ιστοσελίδας τους με το σύνολο των χρημάτων που διέθεσαν οι πελάτες τους για τις αγορές τους και «έφτιαξαν» πέντε κατηγορίες, από τις γυναίκες που ξοδεύουν ελάχιστα, σε εκείνες που δεν σκέφτονται και πολύ τα χρηματικά ποσά που δίνουν.
Έτσι, μεταξύ άλλων, βρήκαν ότι το 65% των γυναικών που φορούν σουτιέν μεγέθους B ξόδευούν λίγα χρήματα, ενώ αυτές που φορούν C ή μεγαλύτερο πολλά....

diaforetiko.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου