13.12.14

Άγρια πόλωση: Κλείνει η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ, αμφιβολίες και για ΠΑΣΟΚ

Μέσα σε ένα σκηνικό άγριας πόλωσης, αλλά και πιέσεων από το εξωτερικό η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς την οδό της αυτοκτονίας.

Τις Εθνικές εκλογές.

Οι οποίες θα ανατινάξουν την Οικονομία και θα ισοπεδώσουν την Χώρα.

Ήδη η άγρια αντιπαράθεση Σαμαρά και Τσίπρα και το πολωμένο κλίμα καταγράφεται στις κυλιόμενες μετρήσεις για τα κόμματα αλλά και στις δημοσκοπήσεις, κάποιες εκ των οποίων θα δημοσιευθούν και στα Κυριακάτικα φύλλα.
Κοινό στοιχείο όλων αυτών είναι η μείωση της ψαλίδας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ η οποία όμως συνοδεύεται και από άνοδο των ποσοστών τους.
Θεωρείται βέβαιο πως η κλιμάκωση της κόντρας Σαμαρά – Τσίπρα και τα σκληρά διλήμματα στον δρόμο για την κάλπη και από τις δυο πλευρές, ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ τα υπόλοιπα κόμματα!
Ήδη δεν υπάρχει καμιά περίπτωση η ΔΗΜΑΡ να μπει στην Βουλή – για αυτό και ο Κουβέλης εχει ήδη συμφωνήσει με τον Τσίπρα την προσωπική του πολιτική διάσωση μέσω της τοποθέτησης του στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται έτοιμος να “κατασπαράξει” και το σύνολο των ψηφοφόρων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Αφού μετά την απόλυτη ταύτιση απόψεων Τσίπρα – Καμμένου στο άγριο πολωτικό κλίμα των επομένων ημερών μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ κατευθύνονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τον Καμμένο  εκτός Βουλής.
Θρίλερ και με την ΔΗΠΑΡ του Βενιζέλου που σήμερα κινείται πέριξ του 4%.
Αφού στην περίπτωση που οδηγηθούμε σε εκλογές, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να ριχθεί στην εκλογική μάχη με νέο φορέα.
Ο ΓΑΠ ο οποίος όχι μόνο μπορεί να επιτύχει εκλογικά ποσοστά μεγαλύτερα του Βενιζέλου, αλλά να θέσει και το μόρφωμα στο οποίο έχει εξελίξει το ΠΑΣΟΚ ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, οριστικά και αμετάκλητα εκτός Βουλής.
Τέλος στην νέα Βουλή, εάν συμβεί το μοιραίον και οδηγηθούμε σε εκλογές, εκτός του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής (τα ποσοστά της οποίας εμφανίζονται “ψαλιδισμένα”) θα είναι σίγουρα και το Ποτάμι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου