19.3.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - "ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ " από τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες σκίασης την πλατεία 23ης Μαρτίου για τον εορτασμό !

Από το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου 2015, θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί όλα τα τραπεζοκαθίσματα και οι ομπρέλες σκίασης από την πλατεία 23ης Μαρτίου.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στο Δημαρχείο  Καλαμάτας για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων, κατά την επέτειο αποτίναξης του Τουρκικού ζυγού και απελευθέρωσης της Καλαμάτας στις 23 Μαρτίου 1821. Καταρχήν έγινε σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και στη συνέχεια με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στις συσκέψεις διευκρινίσθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στον εορτασμό παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, στον οποίο πέραν της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας θα μετάσχει η Στρατιωτική Μουσική της Διοίκησης Κέντρων Εκπαίδευσης (πρώην Μεραρχία, που εδρεύει στην Τρίπολη).
Ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω των Διευθύνσεων Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων, Γεωτεχνικών και Τεχνικών Υπηρεσιών, καταβάλλει μέριμνα ώστε η πόλη να είναι φροντισμένη στις εθνικές επετείους της 23ης και 25ης Μαρτίου.
Επισημαίνεται πως το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου 2015, θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί όλα τα τραπεζοκαθίσματα και οι ομπρέλες σκίασης από την πλατεία 23ης Μαρτίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου