Η εφημερίδα έστειλε σε όλους τους Γερμανούς βουλευτές, σε 630 δηλαδή βουλευτές ένα ερωτηματολόγιο, ρωτώντας τους “Θα ψηφίζατε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα;”.
Σημειώνουν ωστόσο πως μέχρι στιγμής η Γερμανία έχει δώσει 71 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα, δηλαδή 850 ευρώ ο κάθε Γερμανός.

Μάλιστα, προχωράει την πρόκληση ένα βήμα παραπάνω θυμίζοντας το άρθρο του γερμανικού Συντάγματος,το οποίο αναφέρει πως οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν κατά συνείδηση.

Αυτή την τρομερά προκλητική ενέργεια της Bild αποκάλυψε μέσω Twitter η βουλευτής των Πρασίνων, Ταμπέα Ρέσνερ η οποία σύμφωνα με το Mega αναφέρει: “Η Bild έστειλε σε όλα τα μέλη του γερμανικού κοινοβουλίου ένα ερωτηματολόγιο για την Ελλάδα. Δεν ξέρω να συζητιέται τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ξέρω αν η Bild σκόπιμα στιγματίζει έναν ολόκληρο λαό και θέλω να μου το δικαιολογήσετε. Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την Ένωση Γερμανών Δημοσιογράφων η καμπάνια σας αυτή είναι πολιτική και όχι σύμφωνη με τις ηθικές αρχές της δημοσιογραφίας”.