20.3.15

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΛΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΚΑΜΒΥΣΙΔΗ

 ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 

Μέσα σε μόλις 7 ημέρες η μεσσηνιακή καταγωγή της μεγάλης ντίβας απασχόλησε έντονα τα Μέσα Ενημέρωσης των Ελλήνων της Αμερικής.

Αφιερώματα έγιναν ήδη στην εφημερίδα "Εθνικός Κύρηξ”, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Cosmos Fm και Hellas Fm.

Οι συντελεστές έτυχαν σημαντικών συναντήσεων, όπως αυτής με τον πρόεδρο του Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών, αλλά και με τον πρόεδρο όλων των Συλλόγων της Ομογένειας της Αμερικής.
Δεσμεύτηκαν δε, πως θα επιστρέψουν στην ΝΥ μέσα στην ίδια χρονιά για την προβολή της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης και το επιτελείο του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ απόλαυσαν ιδιαίτερα την φιλοξενία των Ελλήνων της Νέας Υόρκης.
 Ευχαριστούν από καρδιάς την Γκλόρια Κελλαράκος με την πολύτιμη βοήθεια της οποίας πραγματοποιήθηκε το ταξίδι στην Αμερική, τον πρόεδρο του Συλλόγου Μεσσηνίων “Αριστομένης” στην ΝΥ Σταύρο Γιαννόπουλο για την ένθερμη υποστήριξή του και όλα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν με εντυπωσιακή προθυμία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και προγραμματίζοντας τα γυρίσματα στο Παρίσι ευχαριστούν θερμά την Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Αποφοίτων ΜΣΚ "Μαρία Κάλλας", ενώ δεν λησμονούν ότι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της ταινίας είναι όλοι οι αφανείς ήρωες που βοήθησαν και πάλι: 
Θανάσης Ψαρούλης, Παναγιώτης Μπαζίγος, Τάσος Κοκαλιάρης, Παύλος Παύλου, Σοφία Μπομπόνη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Μίντζιας, Φώτης Κουτρουμπής, Μάρθα Σινάπη, Ιοκάστη Αλοιμονου και Ελένη Βλάσση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου