20.3.15

" ΒΡΑΖΕΙ " η Μεσσηνία ! Δωστε την φωτογραφία και στοιχεία του παιδόφιλου στην Δημοσιότητα

Δημοσιοποιήστε τα στοιχεία του για να " καλμάρει "  η οργή του κόσμου ! 

Η κοινωνία πρέπει να δεί την φάτσα του κτήνους !

Ποιός μπορεί να αποκλείσει  την ύπαρξη και άλλων θυμάτων του στην Μεσσηνία ;

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία  η  υπόθεση παιδοφιλίας  που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή έναν 54 χρονο δημόσιο υπάλληλο της Διέυθυνσης  Συγκοινωνιων   Καλαμάτας  ο οποίος από τον περασμένο Αύγουστο ασελγούσε στην 12 χρονη ανηψιά του σε χωριό του δήμου Οιχαλίας και απολογείται σήμερα για τις αποτρόπαιες πράξεις στον Ανακριτή Καλαμάτας .

Είναι επιτακτική ανάγκη ο αρμόδιος Εισαγγελέας να δώσει εντολή να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του  άμεσα, συνοδευόμενα από την φωτογραφία του

Το εγκληματικό ψυχογράφημα μέσα από μελέτες και έρευνες , δείχνει ότι οι παιδόφιλοι , παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ΚΑΙ ΜΗ σεξουαλικής εγκληματικής δραστηριότητας. 

Δηλαδή, στη γενικότερη συμπεριφορά τους υπάρχει το χαρακτηριστικό της γενικότερης επιθετικής εικόνας ή/και έχουν διαπράξει τουλάχιστον μία ή περισσότερες αξιόποινες πράξεις πέραν της πράξης του βιασμού.

 Βρέθηκε συγκεκριμένα ότι οι μισοί τουλάχιστον από τους βιαστές έχουν καταδικαστεί συγχρόνως και για άλλες μη σεξουαλικές εγκληματικές πράξεις.

 Ποιός μπορεί να αποκλείσει  την ύπαρξη και άλλων θυμάτων του στην Μεσσηνία ;ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου