17.11.17

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ - ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ !!! Το τέλος του κόσμου έρχεται στις 19 Νοεμβρίου;

Παρά τις προσπάθειες των επιστημόνων να εξουδετερώσουν τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, οι διάφοροι «προφήτες της καταστροφής» δεν το βάζουν κάτω. 
Αντιθέτως, αφού η NASA αποφάνθηκε οριστικά ότι το διαστημικό σώμα «Nibiru» δεν πρόκειται να συγκρουστεί με τη Γη, εξαφανίζοντας τη ζωή στον πλανήτη, οι «θεωρητικοί του αφανισμού» επανέρχονται με προβλέψεις για το τέλος του κόσμου, το οποίο, μάλιστα, το προσδιορίζουν για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.
Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Newsweek, αφού η διαστημική απειλή του Nibiru μοιάζει να αποκλείεται, οι συνομωσιολόγοι έχουν αναπτύξει άλλες θεωρίες σχετικά με το πώς θα γίνει το τέλος του κόσμου, με τρεις να έχουν τους περισσότερους πιστούς.
1. Έκρηξη υπερηφαιστείου: κάποιες μελέτες σχετικά με ενδεχόμενο «ξύπνημα» του υπερηφαιστείου Γελοουστόουν στις ΗΠΑ, αναζωπύρωσαν τα σενάρια για μια μαζική εξαφάνιση της ζωής στον πλανήτη, καθώς η τέφρα και τα σωματίδια που θα εκτοξευτούν στην ατμόσφαιρα θα προκαλέσουν φαινόμενα όπως αυτά του πυρηνικού χειμώνα.
2. Πυρηνικός πόλεμος: οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, αλλά και το γεγονός ότι στο «χορό» έχουν μπει κι άλλες πυρηνικές δυνάμεις, όπως η Κίνα και η Ρωσία έχουν επαναφέρει το σενάριο του πυρηνικού πολέμου στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι καμία από τις υπερδυνάμεις δεν δείχνει διατεθημένη να μπει σε ένα «παιχνίδι» αμοιβαίας καταστροφής.
3. Σύγκρουση με αστρικό σώμα: μπορεί ο Nibiru να βρίσκεται μόνο στο μυαλό διάφορων συνωμοσιολόγων, αυτό δεν τους εμποδίζει να υποστηρίζουν ότι ένας μεγάλος μετεωρίτης θα μπορούσε να εξαφανίσει τη ζωή στη Γη, όπως συνέβη και με τους δεινόσαυρους, παρά το γεγονός ότι η NASA παρατηρεί όλα τα ύποπτα αστρικά σώματα που θα μπορούσαν να απειλήσουν τη Γη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου