17.11.17

Παντρεμένη καθηγήτρια απειλούσε μαθητές πως θα τους κόψει αν δεν κάνουν μαζί της σeξ

Η 40χρονη γυναίκα έστελνε σωρηδόν γυμνές φωτογραφίες στα κινητά τους
Παντρεμένη καθηγήτρια απειλούσε μαθητές πως θα τους κόψει αν δεν κάνουν σεξΜία 40χρονη γυναίκα στο Μεντεγίν της Κολομβίας κατηγορείται πως εκμεταλλευόταν τη θέση της και απειλούσε μαθητές πως θα τους κόψει επίτηδες στις εξετάσεις ή θα τους βάλει κακούς βαθμούς, εάν δεν ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές της ορέξεις.
Η Γιοκάστα Μ., από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2016, φέρεται να έστελνε σωρηδόν γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών στους ανήλικους μαθητές, απαιτώντας από εκείνους σεξ.
Αποσπούσε τους αριθμούς των τηλεφώνων των μαθητών, με πρόσχημα ότι ήθελε να τους βοηθήσει με τα μαθήματά τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η 40χρονη καθηγήτρια τους προσκαλούσε στο διαμέρισμά της όσο έλειπε ο σύζυγός της και εκεί απαιτούσε από τα αγόρια να κάνουν σεξ.
κολομβια δασκαλα
Η υπόθεση της Γιολάντα Μ. αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους γονείς είδε τις φωτογραφίες της και τα μηνύματά της στο κινητό του γιου του. Μετά τη σύλληψή της, ένας από τους μαθητές της ανάρτησε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, εκτός από ποινή φυλάκισης αρκετών ετών, η καθηγήτρια έχει να αντιμετωπίσει και την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο σύζυγός της.
wgeohriwo1
wgeohriwo2 wgeohriwo3 wgeohriwo4

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου