17.11.17

Υπερχείλισε ο Πηνειός στα Τρίκαλα - Εγκλωβισμένοι στην Πιερία από τις πλημμύρες

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.
Όλο το βράδυ έβρεχε στην Πιερία, όπου χθες σημειώθηκαν πολλά προβλήματα. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Voria.gr αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων από σπίτι που έχει πλημμυρίσει στην περιοχή του Βαρικού. Η επιχείρηση πραγματοποιείται από άντρες της πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια μέρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης, είχε δεχθεί 350 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων. Παράλληλα, απεγκλωβίστηκαν συνολικά 43 άτομα και μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία.
Στην Βεργίνα άντρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν ένας 27χρονο άντρα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ύστερα από ακινητοποίηση του σε ρέμα σε αγροτική περιοχή της Βεργίνας. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε σε ασφαλή σημείο και είναι καλά στην υγεία του.

Δύσκολες ώρες (και) για τα Τρίκαλα  - Υπερχείλισε ο Πηνειός 

Συναγερμός έχει σημάνει στα Τρίκαλα καθώς με το πρώτο φως της μέρας ο Πηνειός υπερχείλισε εντός των μεγάλων αναχωμάτων λόγω της κακοκαιρίας, και πλέον η στάθμη του ανεβαίνει πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της περιοχής, έχει σημάνει συναγερμός στον κρατικό μηχανισμό για να αποφευχθούν τα χειρότερα, όπως η περσινή καταστροφική πλημμύρα. Ήδη εκατοντάδες στρέμματα βρίσκονται μέσα στο νερό, ενώ χθες πλημμύρισε το Νοσοκομείο Τρικάλων και πολλά σημεία της πόλης μετατράπηκαν σε λίμνες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου