17.11.17

Ρόδος: Ο σύζυγος κρυφτηκε στη ντουλάπα και περίμενε τη γυναίκα του – Χαμός στο διαμέρισμα!

 Ο κακός χαμός στο διαμέρισμα, με τις φωνές να ξεσηκώνουν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. 
Οι βαριές κουβέντες ήταν μόνο η αρχή...

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 46χρονος, κάτοικος Καλυθιών, που έχει κριθεί ήδη προσωρινά κρατούμενος.
Το χρονικό της υπόθεσης
Την 24η Ιουλίου 2017 στις 23.00 όταν η εγκαλούσα σύζυγός του επέστρεψε από την εργασία της στην οικία της κι αφού είχε ξαπλώσει στον καναπέ αντιλήφθηκε ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της είχε εισέλθει εντός, παραβιάζοντας παράθυρο στο σαλόνι και την περίμενε κρυμμένος στην ντουλάπα του παιδικού δωματίου.
Εφερε στο δεξί του χέρι ένα μαχαίρι που είχε πάρει από την κουζίνα και στο αριστερό χέρι ένα λοστό τον οποίο είχε η ίδια κρυμμένο για την προστασία της. Κρατώντας τα ανωτέρω αντικείμενα φέρεται να όρμησε πάνω της για να την πλήξει αλλά δεν τα κατάφερε διότι η σύζυγός του, όταν αντιλήφθηκε τον κίνδυνο, αντιστάθηκε και αμύνθηκε με ένα διακοσμητικό σπαθί σαμουράι, το οποίο είχε στο σαλόνι, ενώ καλούσε σε βοήθεια.
Ο κατηγορούμενος μάλιστα τραυματίστηκε στο χέρι όταν προσπάθησε να αφαιρέσει από την σύζυγό του το σπαθί, ενώ καθώς έβγαινε από το σπίτι την απείλησε πετώντας μάλιστα στο μέρος της ξύλινες σανίδες ενώ με έναν καπλαμά έσπασε την πόρτα κι ένα τζάμι.
Την 26η Ιουλίου 2017 και περί ώραν 20.15 ο κατηγορούμενος πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με την μοτοσυκλέτα του στην επαρχιακή οδό Καλυθιών – Φαληρακίου, ακινητοποίησε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία επέβαινε στην δικιά της μοτοσυκλέτα και εν συνεχεία φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά με το αριστερό του χέρι, ενώ με το δεξί την χτυπούσε με μπουνιές σε όλο της το σώμα, προξενώντας της σωματικές βλάβες. 
Ταυτόχρονα την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του κατηγορούμενου έχουν σχηματιστεί πολλές δικογραφίες για περιστατικά βίας με θύμα την εν διαστάσει σύζυγό του. 
Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι την 24η Ιουλίου 2017 τον είχε καλέσει στην οικία τους η σύζυγός του προκειμένου να μιλήσουν κι ότι εκείνη του όρμησε κρατώντας δύο μαχαίρια 

 dimokratiki.gr 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου