17.11.17

«Παρασκευή της απιστίας» - Σήμερα είναι η πιο άπιστη ημέρα του χρόνου για τους άντρες

Αν μέχρι σήμερα το βράδυ ο σύζυγός σας δεν απαντά στο τηλέφωνο ή αργεί να επιστρέψει σπίτι, τότε έχετε κάθε λόγο να ανησυχήσετε.
Κι αυτό επειδή η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να ονομαστεί «Παρασκευή της απιστίας», στην οποία εντοπίζονται οι περισσότερες προθέσεις για απιστία.
Στο πόρισμα αυτό καταλήγει ο ιστότοπος IllicitEncounters.com, που απευθύνεται σε παντρεμένους που ψάχνουν για ραντεβού. Ο ιστότοπος υποστηρίζει ότι μία ημέρα το χρόνο οι σύζυγοι έχουν αυξημένη πιθανότητα να απιστήσουν. Για φέτος, η μέρα αυτή είναι η Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.
Ο προσδιορισμός της ημέρας στηρίχθηκε σε έρευνα που έγινε σε 500 άπιστους άνδρες. Το 80% έχει προγραμματίσει μία εξωσυζυγική περιπέτεια για αυτές τις ημέρες. Κι αυτό, επειδή είναι το τελευταίο ελεύθερο σαββατοκύριακο πριν αρχίσουν τα πάρτι και οι υποχρεώσεις πριν τα Χριστούγεννα. Αυτήν την εβδομάδα, ο ιστότοπος, που άλλωστε το κοινό του είναι οι άπιστοι, διαπιστώνει αύξηση στην επισκεψιμότητά του κατά 30%-50%.
Ο Κρίστιαν Γκραντ, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων λειτουργούν αποτρεπτικά για όσους επιθυμούν να δουν την παράνομη σχέση τους. Η συντριπτική πλειονότητα βρίσκεται με την οικογένεια, σε δεξιώσεις, πάρτι ή και στο σπίτι. «Αυτό οδηγεί στο αναπόφευκτο: μια πρόωρη γιορτή πριν τις γιορτές για να αποχαιρετήσουμε το 2017 με στυλ», αναφέρει.

E-Daily

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου