1.2.18

"Σέλφι" από την ΕΡΤ 2 στην Καλαμάτα

Η ΕΡΤ2 παρουσιάζει το πρώτο νεανικό τηλεπαιχνίδι στον κόσμο, με θέμα τις φωτογραφίες SELFIE! 
Πρόκειται για μία πρωτότυπη ελληνική ιδέα που - με έμπνευση τις SELFIE φωτογραφίες -  μας γνωρίζει με διαφορετικό και διασκεδαστικό τρόπο πόλεις της Ελλάδας και τους ανθρώπους.
To  «SELFIE» ένα παιχνίδι  14 επεισοδίων, γεμάτο δράση, ευρηματικότητα και ταχύτητα, με παρουσιαστές τον Παναγιώτη Κουντουρά και τον Νίκο Πιτάνιο, προβάλλεται κάθε  Σάββατο  στην ΕΡΤ2.
Το «SELFIE» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάθε επεισόδιο αξιοποιεί χαρακτηριστικά σημεία της πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν για να κερδίσουν στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η πόλη αποτελεί το σκηνικό χώρο του παιχνιδιού. Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με SELFIE φωτογραφίες στην πόλη, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό!
Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου (7μμ) από την Καλαμάτα. 
Το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε στην Καλαμάτα, την ημέρα που γιορτάζεται η εθνική επέτειος της 28 ης Οκτωβρίου, για να «γνωρίσει» την πρώτη πόλη που απελευθερώθηκε στην Επανάσταση του 1821 και τους ανθρώπους της μ’ έναν διαφορετικό τρόπο.
Ξεκινώντας από την Πλατεία 23ης Μαρτίου συνεχίζει  την περιήγηση και το παιχνίδι περνώντας από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, το παλιό Δημαρχείο και καταλήγει στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας.
Οι παρουσιαστές και οι παίκτες αναστατώνουν το ιστορικό κέντρο της πόλης, αναζητώντας selfie …  με τοπικό χρώμα και ολοκληρώνουν το παιχνίδι με πανηγυρικό τρόπο την κεντρική πλατεία, χορεύοντας έναν μεγάλο καλαματιανό!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου