1.2.18

Νίκησε τον καρκίνο ενώ του έδιναν έναν χρόνο ζωής!

Οι γιατροί τού είχαν δώσει μόλις έναν χρόνο ζωής, όμως 52χρονος πατέρας δύο παιδιών στη Βρετανία κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο...... λαμβάνοντας μέρος σε τρεις πειραματικές θεραπείες. 

Τώρα, ο Αντριαν Γουέμπ από το Ντάντλεϊ των Δυτικών Μίντλαντς θέλει να περάσει το μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς να μην απογοητεύονται ποτέ.
Ολα ξεκίνησαν το 2013, όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο καρκίνος του δέρματος, από τον οποίο έπασχε ο Γουέμπ, που εργάζεται ως μάνατζερ σε εταιρία διανομής, είχε δώσει μεταστάσεις στους πνεύμονες, στους λεμφαδένες, στη σπλήνα, στο έντερο, στο συκώτι και στη σπονδυλική στήλη.
Οι γιατροί τον είχαν «ξεγραμμένο», εκείνος όμως δέχτηκε να συμμετάσχει σε πειραματικές θεραπείες στο Queen Elizabeth Hospital του Μπέρμιγχαμ, καθώς δεν ήταν έτοιμος να πεθάνει.
Η πρώτη περιελάμβανε τη χορήγηση των φαρμακευτικών ουσιών dabrafenib και trametinib για την αντιμετώπιση του καρκίνου, ενώ οι άλλες δύο ήταν χημειοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τέσσερα χρόνια αργότερα, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την 53χρονη σύζυγό του Μισέλ, την 22χρονη κόρη του Αμέλια και τον 25χρονο γιο του Τζος, και παρότι υποφέρει από σοβαρές παρενέργειες, όπως υψηλός πυρετός και πόνος στις αρθρώσεις, ο Γουέμπ δηλώνει ότι δεν το έχει μετανιώσει, καθώς πλέον δεν πάσχει από καρκίνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου