2.2.18

Ψήφο με e-mail, για τη Μητρόπολη Μάνης

Την ψήφο με ... ηλεκτρονική αλληλογραφία, ζητά σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Romfea.gr ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος για κληρικό του ενόψει της εκλογής της χειρεύουσας Ιεράς Μητρόπολης Μάνης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: Ο Μητροπολίτης στην επιστολή που απευθύνει σε όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκθειάζει την καταγωγή και τα προσόντα του κληρικού του Αλεξίου Ψωίνου ζητώντας από τους αρχιερείς να τον συμπεριλάβουν στο τριπρόσωπο.
«Θεωρούντες, ότι η αγαστή πολυετής διακονία του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσύγκελου ημών εν τη Αγιωτάτη Εκκλησία της Ελλάδος, καταφάσκει περί της ακραιφνούς προσωπικότητας και ακεραιότητας αυτού, επισημαίνοντας δε, ότι κέκτηται υπό πάντων βαθείας εκτιμήσεως και χαίει της έξωθεν καλής μαρτυρίας, θερμώς παρακαλούμεν όπως και ούτος τύχη της Υμετέρας τιμίας ψήφου» τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Γλυφάδας.
Να σημειωθεί τέλος πως η επιστολή έχει μοιραστεί σε όλους τους Μητροπολίτες, αλλά καταλήγει το ρεπορτάζ, «είναι άγνωστο εάν θα ακούσουν την προτροπή του Σεβασμιωτάτου ή την ημέρα της εκλογής θα βάλουν το e-mail στα... σπάμ» !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου