" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

12.5.18

Άγριο ξύλο σε πενθήμερη εκδρομή μαθητών στην Κέρκυρα

Οι μαθητές της Γ Λυκείου που πήγαν επίσκεψη στην Κέρκυρα ήρθαν αντιμέτωποι με μία άγρια περίπτωση που οδήγησε έναν μαθητή στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.
Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου από το Άργος Ορεστικό κατά τη διάρκεια πενθήμερης εκδρομής στην Κέρκυρα έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και κάθισαν για καφέ.
Οι μαθητές ενώ βρίσκονταν σε καφετέρια στην πλατεία Λιστόν και απολάμβαναν τον καφέ τους, μια ομάδα νταήδων από το τοπικό Επαγγελματικό Λύκειο, άρχισαν να τους προκαλούν.
Οι καθηγητές των μαθητών από την Καστοριά τους είπαν να μην αντιδράσουν καθόλου, όπως κι έγινε, όμως όταν έφυγαν, οι νταήδες τους ακολούθησαν, τους απομόνωσαν και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν.
Χρειάστηκε μάλιστα να επέμβουν οι συνοδοί εκπαιδευτικών για να σωθεί ο ένας μαθητής από τα χέρια των νταήδων, ενώ ακόμη ένας μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, καθώς είχε τραυματιστεί.
Οι καθηγητές ενημέρωσαν τους γονείς και όπως διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του νεαρού μαθητή δεν ήταν σοβαρός.
Επίσης έγινε καταγγελία και στο αστυνομικό τμήμα της Κέρκυρας.
Οι δράστες αναζητούνται, ενώ όπως έγινε γνωστό πρόκειται για νεαρούς που έχουν προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στο νησί.


alfavita.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου