11.5.18

Ευκαιρία να καθαρίσει η ελλην. Ομοσπονδία Ν. Υόρκης από συλλόγους-μέλη ''μαϊμούδες''

Η παρουσιαζόμενη ως ''μεγάλη'' Οργάνωση με έδρα το καθυστερημένο, υποανάπτυκτο ελληνικό ''γκέττο'' Αστόριας, δεν είναι μεγάλη. 
Είναι μέτρια. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι εξαπατά την Ομογένεια και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, διαδίδοντας ότι ''έχει πάνω από 200 συλλόγους-μέλη'' (πρόεδρος Π. Γαλάτουλας, στην εφημερίδα ''Δημοκρατία'' Αθηνών).
 Αλλά στις εκλογές, ψηφίζουν αντιπρόσωποι από περίπου 100 σύλλογους-μέλη. Από τους 100, ουσιαστικά ενεργοί, έστω λίγο, είναι περίπου οι μισοί. Από τους υπόλοιπους, οι μισοί είναι τυπικά σύλλογοι, αλλά ουσιαστικά μη ενεργοί. Και οι άλλοι μισοί είναι ''μαϊμούδες'', απλά εταιρίες με 4-5 άτομα ως ''μέλη'', αλλά χωρίς οποιαδήποτε δραστηριότητα. Ενδεκτικό και το γεγονός ότι στο τωρινό Συμβούλιο, δύο στελέχη (α' αντιπρόεδρος και γεν. γραμματέας) προέρχονται από τον σύλλογο ''Κάβο Μελανιό'', στον οποίον ως μέλη είναι....''τρεις και ο κούκος''. Κατά σύμπτωση'', όμως είναι ''κολλητοί'' του Γαλάτουλα.
Επειδή ο τώρα πρόεδρος είναι γνωστός, εντός και εκτός ''γκέττο'', γιά την δημιουργία συλλόγων-''μαϊμούδων'', γιά ψήφους, καλά θα κάνει η Συνέλευση πριν τις εκλογές της 3ης Ιουνίου '18, να καθαρίσει οριστικά την ''σαβούρα''. Δεν μπορεί άλλο, μία Οργάνωση με ουσιαστικά 50-55 συλλόγους-μέλη, να παρουσιάζεται ως ''απατεωνίστικη'', εξαπατώντας την Ομογένεια και την Ελλάδα με ψευδή στοιχεία, σε ότι αφορά τα μέλη της. Μην ξεχνάμε ότι στην Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, ''από όλα έχει ο μπαξές''. Ακόμα και συλλόγους-μέλη π.χ. ''οπαδών'' του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και βάλε. Υποτίθεται ότι η Ομοσπονδία είναι Οργάνωση ''εθνικοτοπικών συλλόγων''.
Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι στις συνεδριάσεις της Ομοσπονδίας, η μεγάλη πλειοψηφία των ολίγων μόνιμων παρευρισκόμενων, είναι ''γεροξεκούτηδες'', ηλικίας, άνω των 70.
Σημ. 1: Καλά θα κάνουν και τα ξεπουλημένα, ανυπόληπτα ελληνόφωνα ΜΜΕ Αστόριας, να μην προβάλουν απατεωνίστικες καταστάσεις ''φελλών'' της αμαρτωλής Ομοσπονδίας, που εξαγοράζουν την ''ανοχή'' τους με καταχωρήσεις. Παραπληροφόρηση τέτοιας μορφής, ισοδυναμεί με ΑΠΑΤΗ.
Σημ. 2: Καλά θα κάνουν, άσχετοι με Ομογένεια θλιβεροί 'Ελληνες πολιτικοί, να προσέχουν, επειδή ''ότι λάμπει δεν είναι χρυσός''.

Το αμαρτωλό ''καθεστώς Γαλάτουλα'', τέλος... (Ελληνική Ομοσπονδία Αστόριας Νέας Υόρκης)
Εκλογές 3 Ιουνίου '18. Τελικά, επικράτησε η λογική και οι αντιπρόσωποι των συλλόγων-μελών, στην έκτακτη γεν. Συνέλευση (8 Μαίου '18), δεν δέχτηκαν να γίνει καταστατική Συνέλευση, γιά να εγκρίνει αλλαγή του σχετικού άρθρου, που στόχο είχε να επανεκλεγεί, γιά 3η διετή θητεία, ο ''ηγέτης της πλάκας''... ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ )

......................

Σκηνές νεοελληνικού κάλλους στην υποδοχή του Κάρολου, στην Αθήνα
Η κυβέρνηση, πιθανά γιά να υποτιμήσει την επίσκεψη, επέλεξε τον πλέον γραφικό υφυπουργό, τον Τέρενς Κουίκ, γιά να υποδεχτεί τον πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του θρόνου του Ηνωμένου Βασίλειου και την σύζυγό του Καμίλα, στο αεροδρόμιο Αθηνών, 9 Μαίου '18.
Ο ''εγκεφαλικός'' υφυπουργός, είπε στον Κάρολο: «Με λένε Τέρενς Κουίκ και είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ». Ευτυχώς, δεν του είπε ότι είναι, επίσης, ''γαύρος'', στο υπουργείο-''χαβαλέ'' του Κοτζιά και στο κόμμα του Καμμένου. Ο πρίγκιπας-διάδοχος, τον καλοκοίταξε, χαμογέλασε, συνειδητοποιώντας ότι έχει να κάνει με ''φελλό'' και απαντώντας, του είπε: «H Μάντσεστερ Σίτυ πήρε το πρωτάθλημα».
Δυστυχώς, δεν επιλέγηκε το άλλο μεγάλο ''ψώνιο'', ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, που θα μπορούσε να πει στον Κάρολο «με λένε Νίκο Παππά, γνωστός και ως ''follow the money'' και χάρη σε εμένα, η Ελλάδα κατακτά το διάστημα».

.......................

www.kalami.us    |    www.kalami.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου