10.5.18

Προπονητήρια σε Καλάματα και Δόξα

Έκταση συνολικής επιφανείας 8.232,07 τετρ. μέτρων για να κατασκευαστεί  ποδοσφαιρικό γήπεδο  - προπονητήριο παραχώρησε κατά χρήση ο δήμος Καλαμάτας στην ομάδα του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Η Καλαμάτα».
Το χρησιδάνειο υπέγραψαν ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ομάδας.
Στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Η Καλαμάτα» παραχωρήθηκε δωρεάν η χρήση τμήματος των αθλητικών εγκαταστάσεων στη θέση Παλιάμπελα Καλαμάτας. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 15 χρόνια.
Πριν την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος ανέφερε, ότι ο Δήμος προέκρινε «να βάλει χόρτο στο γήπεδο αυτό, γιατί η ομάδα της Καλαμάτας, με τους υψηλούς στόχους που έχει, πρέπει να διαθέτει γήπεδο με φυσικό χορτάρι και όχι πλαστικό». Είπε, ακόμη, πως «πάρα πολύ σύντομα θα εγκατασταθούν εκεί αποδυτήρια και λουτήρες».
Η εγκατάσταση θα είναι πλήρης και όλα θα κατασκευασθούν από το δήμο, ενδεχομένως και μέσα στο 2018. Όλα αυτά θα περιληφθούν σε έργο, το οποίο θα περιλαμβάνει τις εξέδρες του γηπέδου δυτικής Παραλίας, τον ηλεκτροφωτισμό στο γήπεδο Ασπροχώματος και όλες τις βοηθητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο στα Παλιάμπελα. Το έργο βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης. Επίσης, θα κατασκευασθούν εξέδρες.
Ο Π. Νίκας τόνισε πως «οτιδήποτε αφορά σε βαριά συντήρηση και κατασκευή, θα γίνεται από το Δήμο. (...) Εμείς είμαστε δίπλα σας και για ό,τι θέλετε θα σας βοηθάει ο Δήμος».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου