11.5.18

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ - «Λαϊκός δρόμος» Finikounda RUN 2018

Την Κυριακή 20 Μαϊου η Φοινικούντα διοργανώνει τον «Λαϊκο δρόμο» Finikounda RUN 2018

Ο πολιτιστικός σύλλογος Φοινικούντας σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου- Νέστωρος και αθλητικά σωματεία αλλά και εθελοντές διοργανώνουν τον «ΛΑΪΚΟ ΔΡΟΜΟ» που περιλαμβάνει αγωνίσματα 10.000μ , 5.500μ, 1000μ και 100μ (τζούνιορ) . Μια συναρπαστική διαδρομή θα διανύσουν όσοι λάβουν μέρος στο FinikoundaRUN2018 την Κυριακή 20/05 καθώς τον αγωνιστικό τους παλμό θα συντροφεύει η πανέμορφη και ξακουστή ακτογραμμή της περιοχής που έχει αγαπηθεί και έχει δοξαστεί στο πανελλήνιο αλλά και στο εξωτερικό.
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια φορέων, εθελοντών, αθλητών και χορηγών με στόχο την προβολή του τόπου αλλά και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος..
Χρήσιμες πληροφορίες έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα www.finikoundarun.gr
Για την ασφαλή διεξαγωγή θα μεριμνήσει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Θα χρησιμοποιηθούν 50 εθελοντές τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίας όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό και η τοπική αστυνομία. Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι/ες οι δρομείς καθώς και t-shirt. Στην ψηφιακή προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμμετέχει και ο φορέας ψηφιακής προβολής "Στην ομορφιά που χάνεται"

 Γιάννης Λάσκαρης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου