10.5.18

Λαμία: Ισόβια σε σύζυγο και εραστή που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 45χρονο άνδρα της στον ύπνο !!!

Σε ισόβια κάθειρξη, όπως και πρωτόδικα, καταδίκασε το Εφετείο Λαμίας το σατανικό ζευγάρι που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη τον Οκτώβριο του 2012!
Ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών είχε δολοφονηθεί στον ύπνο του από τη σύζυγό του και τον εραστή της, μέσα στο σπίτι του στη Λαμία. 
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 10 χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 17.30, με την ομόφωνη απόφαση που καταδίκασε τη 48χρονη Α Μ και τον 51χρονο Τ Γ σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ποινή την οποία τους είχε επιβάλει και το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας τον Δεκέμβριο του 2013.
Ο Γεωργίου ομολόγησε την ενοχή του και δήλωσε ότι μετάνιωσε, εξηγώντας ότι κατά κάποιον τρόπο τον ώθησε στο έγκλημα η ερωμένη του και σύζυγος του θύματος, η οποία του παραπονιόταν ότι περνούσε φρικτές στιγμές με τον άντρα της. Από την πλευρά της, η Μασιαλά, ισχυρίστηκε ξανά ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία.
Το άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της ημέρας των γενεθλίων της 48χρονης Αλέκας. Αφού γιόρτασαν, ο σύζυγος πήγε να κοιμηθεί μόνος του, όπως συνήθιζε, αφού οι καβγάδες με τη γυναίκα του ήταν συχνοί. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Μασιαλά τηλεφώνησε στον εραστή της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι της και, υπό τις οδηγίες της, πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον 45χρονο με το αεροβόλο που έφερε μαζί του. Κατόπιν, του κατέφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ίδιο σημείο με το κοντάκι του όπλου! Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου