16.5.19

Δεν μας ξεχνά ο Στρος Καν

Καλώς όρισε κι ας άργησε.
Καιρό είχαμε να τον δούμε και βρέθηκε στη Μύκονο.
Ο περιβόητος «ατακτούλης» Στρος Καν, έφτασε και απολαμβάνει τις διακοπές του.
Ο 70χρονος πλέον, πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επέλεξε το νησί των ανέμων για να χαλαρώσει από την καθημερινότητά του. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον … «συνέλαβε» να κάνει βόλτα στην Άνω Μερά με την νέα του σύζυγο Μύριαμ Λ’ Αουφίρ.
Σύμφωνα με όσα είδαν οι παπαράτσι, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ κάθισε σε παραδοσιακό ταβερνάκι και έδειχνε αναποφάσιστος στην επιλογή του φαγητού. Την μία μελετούσε τον κατάλογο, την άλλη κοιτούσε και τι είχαν παραγγείλει στο διπλανό τραπέζι.
Όπως θυμούνται οι περισσότεροι ο Γάλλος Στρος Καν  το 2011 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όπου διέμενε εκείνη την περίοδο και είδε την καριέρα του να τινάζεται στον αέρα,
Έχει κάνει 4 γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο τελευταίος του γάμος ήταν τον Οκτώβριο του 2017 με την Μαροκινής καταγωγής Μύριαμ Λ’ Αουφίρ, με την οποία είναι αυτές τις μέρες στο νησί των Κυκλάδων. Κι αν προσέξουμε τη φωτογραφία ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, αφού κρατά ομπρέλα για να αποφύγει τη βροχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου