18.5.19

Εμφάνιση εκατομμυρίου της Μαντόνα στη EUROVISION

Και η Μαντόνα θα εμφανιστεί στον τελικό της EUROVISION, απόψε στο Τελ Αβίβ. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο όμιλος παραγωγής του μουσικού διαγωνισμού τα «βρήκαν» και στα χρήματα και στον τρόπο εμφάνισης της ποπ τραγουδίστριας στο διάλλειμα (μέχρι να ψηφίσουν οι επιτροπές και το κοινό). Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η εμφάνιση θα κοστίσει ένα εκατομμύριο δολάρια.
«Η παγκόσμια σούπερ σταρ Madonna θα παρουσιάσει το νέο της single «Future», με τον Quavo, στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision», ήταν το πρώτο μήνυμα από τους διοργανωτές.
Η Madonna βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ, κάνοντας όλες τις προετοιμασίες για την εμφάνισή της. Οι άνθρωποί της είχαν βάλει όρο να διαμορφωθούν δικές της τεχνικές λεπτομέρειες επί σκηνής (άλλο φωτισμό, άλλα σκηνικά κλπ). Κάτι που οι διοργανωτές αρχικά αρνήθηκαν, μέχρι που υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις. 
H «βασίλισσα της ποπ» έφτασε πριν λίγες μέρες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ με το ιδιωτικό τζετ του δισεκατομμυριούχου Sylvan Adams, (ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε να γίνει αυτή η εμφάνιση), συνοδευόμενη από ένα μεγάλο επιτελείο. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, από την άφιξή της, δείχνουν την τραγουδίστρια να κατεβαίνει από το αεροσκάφος, και ένα τεράστιο κομβόι οχημάτων να τη συνοδεύει στο ξενοδοχείο. Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, αλλά οι παπαράτσι κατάφεραν να την απαθανατίσουν μέσα στο όχημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου