22.10.19

Αίθριος καιρός και του Αγ. Δημητρίου

Ούτε κι αυτή την εβδομάδα προβλέπεται βροχή.
 Για άλλους είναι καλό, για άλλους όχι. Μπορεί να κερδίζουμε (να μην ξοδεύουμε είναι το σωστό) π.χ. σε πετρέλαιο, αλλά άλλοι τομείς ( πχ γεωργία) χρειάζονται τέτοια εποχή βροχές. Και στη Θεσσαλονίκη ή όπου αλλού υπάρχουν εκδηλώσεις για τον Αγ. Δημήτριο να είναι ικανοποιημένοι που δεν έχει βροχές. Οι ελαιοπαραγωγοί δυστυχώς βλέπουν τη σοδεια να χάνεται. 
Η γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας μέχρι και την Κυριακή άλλαξε. Τώρα προβλέπει μόνο αίθριο καιρό, με μποφόρ (μέχρι 6-7) κάποιες μέρες.στο Αιγαίο. 
Αναλυτικά μέρα - μέρα 
ΤΕΤΑΡΤΗ 23-10-2019 Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στο νότιο Αιγαίο θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Κρήτη και πιθανόν στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6
τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΕΜΠΤΗ 24-10-2019 Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25-10-2019)  ΣΑΒΒΑΤΟ (26-10-2019) ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ (27-10-2019)
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου