27.2.20

Νέος έρωτας: Όλγα - Μίνως

Mε μία σέλφι από την επίσημη πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου, την οποία ανέβασε η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη στον λογαριασμό της στο Instagram, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας "ρίχνουν νερό στο μύλο των φημών" που τους θέλουν ζευγάρι, μετά το χωρισμό της βουλευτίνας της ΝΔ με τον Μάνο Πενθερουδάκη. 
 
Παρακολούθησαν μαζί την παράσταση στην οποία έχει γράψει τη μουσική ο Μ. Μάτσας και μετά το τέλος πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους αλλά και στη selfie που ανέβασε η Χριστίνα Πολίτη, μαζί με τον Σάκη Ρουβά.
 
Οι τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι η πρόσφατα χωρισμένη βουλευτής και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη φημολογούμενη νέα σχέση τους, αλλά η συνάντησή τους στο Εθνικό Θέατρο ήρθε να τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερο τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ο Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική της συγκεκριμένης παράστασης του Εθνικού Θεάτρου, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη Μαρία Κίτσου - πρώην σύντροφο του συνθέτη. Η Όλγα Κεφαλογιάννη, δηλωμένη θεατρόφιλη, δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στη επίσημη πρόσκληση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου