24.2.20

ΒΙΝΤΕΟ - Οδηγός ακούει το GPS, χτυπάει σε ράμπα και…απογειώνεται

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι περισσότεροι οδηγοί από εμάς έχουν βγει αλλού για αλλού ακολουθώντας τις οδηγίες του GPS στο αυτοκίνητο, όμως ο οδηγός του παρακάτω βίντεο μάλλον το παράκανε.
Συγκεκριμένα, ο απρόσεχτος οδηγός βρισκόταν με το αμάξι του σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, την περασμένη Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου.
Χρησιμοποιούσε το GPS για να βρει τη διαδρομή προς τον προορισμό του και όπως φαίνεται στο βίντεο ελαττώνει ταχύτητα για να καταλάβει προς τα που έπρεπε να κατευθυνθεί.
Ο απρόσεχτος οδηγός κοιτούσε την οθόνη του GPS για να βρει τη διαδρομή, με αποτέλεσμα να μη βλέπει στο δρόμο
Όμως, αντί να στρίψει αριστερά, ο οδηγός συνέχισε ευθεία, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε εμπόδιο με τη μορφή ράμπας και το αυτοκίνητο να απογειωθεί.
«Σταμάτησα για να ελέγξω εάν ήταν καλά και να καλέσω για βοήθεια. Οι διασώστες μου είπαν ότι είναι ασφαλής και πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά», λέει ο οδηγός στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε και τράβηξε το βίντεο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο οδηγός που είχε το ατύχημα είχε μπερδευτεί από τις ηχητικές οδηγίες του GPS και κοιτούσε στη οθόνη της συσκευής, μην προσέχοντας το δρόμο, με αποτέλεσμα να συμβεί το τροχαίο ατύχημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου