4.3.20

Κορονοϊός: Κλείδωσε τη γυναίκα του στο μπάνιο - Είχε ταξιδέψει Ιταλία κι έκανε παρέα με ....Κινέζους

Όταν έμαθε από τη γυναίκα του -που μόλις είχε επιστρέψει από την Ιταλία- ότι είχε έρθει σε επαφή με Κινέζους, την κλείδωσε στο μπάνιο, καθώς φοβόταν ότι η σύζυγός του είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό.
Συγκεκριμένα, ο άντρας από το Βίλνιους της Λιθουανίας έκλεισε στο μπάνιο τη γυναίκα του, αφού υποπτευόταν πως είχε κολλήσει τον κορονοϊό Covid-19, σύμφωνα με το σάιτ Delfi, που επικαλείται αστυνομικές αναφορές.
Σύμφωνα με το ΜΜΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 26 Φεβρουαρίου και η κλειδωμένη γυναίκα αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, εξηγώντας στις αρχές πως μόλις γύρισε από ταξίδι στην Ιταλία όπου έκανε παρέα με Κινέζους που ζούσαν εκεί, ο σύζυγός της την έκλεισε στο μπάνιο, φοβούμενος ότι η γυναίκα του έχει κολλήσει κορονοϊό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φόβοι του συζύγου αποδείχθηκΝ αβάσιμοι, μιας και η σύζυγός του αποδείχθηκε, τελικά, υγιής, ενώ ο ίδιος, τελικά, δεν συνελήφθη για την πράξη του να βάλει σε τη γυναίκα του σε «καραντίνα» στο μπάνιο, σύμφωνα με την Daily Mail.
Να τονίσουμε πως στις 28 Φεβρουαρίου, η Λιθουανία ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό,Covid-19, ξεπερνά τις 93.000, σε 60 χώρες ανά τον κόσμο.

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στην Ελλάδα

Στη χώρα μας, την Ελλάδα, μέχρι στιγμής έχουν στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 8 κρούσματα.
  • Το 1ο κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε την περασμένη Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια 38χρονη Ελληνίδα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη βόρεια Ιταλία.
  • Το 2ο κρούσμα ήταν ο γιος της 38χρονης, ενώ και οι 2 νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ.
  • Το 3ο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην Αθήνα. Είναι μια 40χρονη γυναίκα από το Μαρούσι, υπάλληλος τράπεζας, που επίσης είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.
  • Το 4ο κρούσμα είναι μια 36χρονη που κι αυτή είχε ταξιδέψει σε περιοχή της Ιταλίας και νοσηλεύεται στο «Αττικόν».
  • 5ο κρούσμα του είναι μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, φίλη της 38χρονης. 6ο κρούσμα είναι ένας άνδρας από την Αθήνα που ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή στην Ιταλία και είναι σε απομόνωση σε νοσοκομείο στην Αθήνα.
  • Το 7ο κρούσμα αφορά άνδρα στην Αθήνα, ο οποίος φέρεται να κόλλησε τον κορονοϊό από τη 40χρονη υπάλληλο τράπεζας.
  • Το 8ο κρούσμα, τέλος, είναι στη Θεσσαλονίκη, στενή επαφή του 5ου επιβεβαιωμένου κρούσματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου