30.4.20

ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΒΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ;

Το τι έγινε και συνεχίζεται να γίνεται στη χώρα μας, και όχι μόνο, ούτε ο Ιονεσκο στο θέατρο του παραλόγου δεν θα μπορούσε να το φανταστεί !
 Περα από την απογοήτευση για την επιστήμη , που αλλά λέει το πρωί και αλλα το βράδυ , και αλλά στο ένα κανάλι και διαφορετικά στο δεύτερο, τα πάντα διαλύθηκαν και δεν είναι κανείς σίγουρος αν έπρεπε να γίνει ετσι όλο αυτό ! 
Αποφάσεις αλλοπρόσαλλες εως και φασιστικές ! 
Κλεισανε τους πολίτες μεσα , αλλα τους άφησαν τον έναν πάνω στον άλλον στα σουπερμάρκετ ! Κλείσατε τα μαγαζάκια τα έρημα λες και ειχανε τους πολλούς πελάτες για να γίνεται συνωστισμός ! 
Και παράδωσατε ολο το εμπόριο στα παραμαγαζα του ιντερνετ να κουβαλάνε φορτηγά οι εταιρείες κουριερ ! 
Ο ιος κολαει αν αγοράσεις το κινέζικο παπούτσι στη γειτονιά σου ,αλλα δεν κολαει αμα σου το στείλουν με ταχυμεταφορά από την Αθήνα ! Εντάξει κλείσατε τα σχολεία δικαίως , αλλα τις πρώτες μέρες στείλατε τους μαθητές να στριμώχνονται στα ιντερνέτ καφε και στις καφετέριες !
 Από που γλυτώσαμε τελικά από τον ιο ; που δεν ξέρουμε καν αν είναι ιος , η κόρη η .. αδελφή ! Ούτε κι εσείς δεν ξέρετε που τη μια μέρα μας λέτε ότι είναι επικίνδυνα τα γάντια και οι μάσκες, και μετα από λιγες μέρες είναι απαραίτητα ! Ποιος να δώσει σημασία και να πιστέψει τα λεγόμενα σας ;; Το ότι τρομοκρατήσατε τον κόσμο με τους τηλεχωροφυλακες και δεν πήγαιναν στα νοσοκομεία οι άνθρωποι ούτε για πρόβλημα στην κάρδια , αυτό που το βάζετε ; Και όλη αυτή η καμπάνια , μένουμε σπίτι και μένουμε σπίτι ! 
Που θα πηγαίναμε βρε σκερβελεδες ; σε αιώρα στις Μπαχαμες ; Τους δώσατε τα εκατομμύρια με το τσουβάλι και αυτοι σαν έντιμοι γυμνοσάλιαγκες της ενημέρωσης μας βομβαρδίζουν με φόβο και στρες να μην μπορούμε να κοιμηθούμε και να έχουμε μια πίεση 4-5 μονάδες πιο πάνω ! Ο κόσμος είναι στα όρια του , αφήστε τον να λειτουργήσει, γιατί αν μείνει άνεργος και πεινασμένος, αλλοίμονο σας ! 
Ολα τα χειροκροτήματα που εισπράξατε, θα γίνουν μαύρα και δαγκωτά στην επομένη καλπη και δεν σας γλυτώνει τίποτε ! Και προπαντός , μάζεψε κατι Εισαγγελατους και Καμπουρακηδες, γιατι η αηδία μας ξεχείλισε ! Εμείς όλοι, , υιος, κόρη και ψηφοφόροι αυτής της χώρας….

Θόδωρος Γαλανόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου