2.5.20

Times: «To σχέδιο επανεκκίνησης προβλέπει αγώνες χωρίς θεατές έως το Μάιο του 2021»




Ποδόσφαιρο ,αλλά χωρίς θεατές  μέχρι τον Δεκέμβριο, με πιθανή παράταση έως τον Μάιο του 2021, εάν η κυβέρνηση  παρατείνει την απαγόρευση μαζικών συγκεντρώσεων μακροπρόθεσμα.  Δείχνει σαν το επικρατέστερο σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι της Premier League, λίγο πριν την  συνάντηση μεταξύ των συλλόγων για το «σχέδιο επανεκκίνησης», στοχεύοντας  επιστροφή  στο πρωτάθλημα στις 8 Ιουνίου.


 Σύμφωνα με τους Times, το σχέδιο θα προβλέπει αγώνες χωρίς θεατές  όχι μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν, φυσικά, αλλά και για το πρώτο μέρος της επόμενης. Ένα σενάριο που οι πηγές της Premier League αρνήθηκαν εν μέρει σε άλλα μέσα ενημέρωσης, διευκρινίζοντας ότι προς το παρόν  γίνεται λόγος μόνο για την τρέχουσα σεζόν.
 Το άλλο πρόβλημα είναι αυτό των εξετάσεων. Η  βρετανική κυβέρνηση επιμένει ότι για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν για  όλους τρεις εξετάσεις  την εβδομάδα, με εκτιμώμενο κόστος 30 χιλιάδες λίρες κάθε επτά ημέρες. Επίσης θα αποφασιστεί η επανέναρξη των προπονήσεων από τις 18 Μαίου, για την οποία υπάρχει το άτυπο «πράσινο φως» της κυβέρνησης.


 Α. Βαζογιάννης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου