1.5.20

Αυτοκτονία ή έγκλημα στη Λακωνία

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σελλασίας και της Σπάρτης στο άκουσμα του θανάτου γνωστού επιχειρηματία. Δραστηριοποιούνταν εδώ και αρκετές δεκαετίες στον χώρο της διακόσμησης και των οικιακών ειδών κι εξοπλισμού.
Ο 65χρονος Φ.Π. έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν λαβώθηκε θανάσιμα από πυρά κυνηγετικής καραμπίνας, ενώ βρίσκονταν σε χωράφι ιδιοκτησίας του στην περιοχή της Σελλασίας. Μαζί με το θύμα στον τόπο της τραγωδίας ήταν ένας ακόμη άνδρας που ενημέρωσε την Αστυνομία. Αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με επικεφαλής τον διοικητή Ζάχο Αγρανιώτη, μετέβησαν στην περιοχή, διενεργώντας έρευνα για να καταλήξουν στο πόρισμα θανάτου του άνδρα.
Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» και τα μέχρι στιγμής στοιχεία εξετάζεται ισχυρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί για την ώρα και η περίπτωση δυστυχήματος.
Ο εκλιπών είχε αναπτύξει αρχικά επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη της Σπάρτης και στη συνέχεια στα περίχωρα. Ήταν μια γνώριμη φυσιογνωμία, χαμηλών τόνων και αγαπητός από όσους τον γνώριζαν και, όπως είναι φυσικό, έχουν υποστεί ισχυρό σοκ από την τραγική αυτή εξέλιξη. Ο 65χρονος, που είχε καταγωγή από τις Καρυές Λακωνίας, αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τη μία κόρη τους.












ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου