1.5.20

Απειλούν τους θηροφύλακες

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη και απρόκλητη οργανωμένη επίθεση και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών έως και πρόκληση κινδύνου ζωής από ομάδα 20-25 ατόμων εναντίον του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακά της στο Ληξούρι Κεφαλονιάς.
Με πρωταρχικό σκοπό την διασφάλιση της ακεραιότητας των υπαλλήλων της αλλά και του έργου και της απρόσκοπτης λειτουργίας της θηροφυλακής η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου κάνει σαφές ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες προκειμένου τέτοιου είδους ανήθικες, άνανδρες και δολοφονικές συμπεριφορές να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

**Στην Ηλεία πριν λίγες ημέρες, δύο άτομα με παρελθόν στο παράνομο κυνήγι εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω στο κυνήγι αγριόχοιρου, σε περιοχή της Ορεινής Ηλείας μετά από κινητοποίηση του δασαρχείου Ηλείας. Σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου και τους θηροφύλακες, το προσωπικό του Δασαρχείου εντόπισε τους δύο άντρες που είχαν σκοτώσει δύο αγριογούρουνα. Το ένα μάλιστα ήταν σε προχωρημένη κύηση. Οι λαθροθήρες τράπηκαν σε φυγή και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αγριόχοιροι που κατασχέθηκαν θα δοθούν σε ιδρύματα της Μητρόπολης Ηλείας, προκειμένου να καλύψουν κάποιες ανάγκες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου