30.4.20

Γιατρός με κοκαΐνη και μεθαδόνη

Μαζί με το στηθοσκόπιο και το πιεσόμετρο ο γιατρός έκρυβε ναρκωτικά. Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του onlarissa.gr οδηγείται στον Εισαγγελέα Λάρισας 48χρονος γιατρός από την Καρδίτσα, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τη 46χρονη σύζυγό του από άντρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας με ποσότητα 46,8 γραμμαρίων κοκαΐνης. 
Πρωτοφανές περιστατικό: γιατρός να συλλαμβάνεται για κατοχή ναρκωτικών, σε έρευνα στον προσωπικό και επαγγελματικό του χώρο. Εκεί βρέθηκαν 179 γραμμάρια μεθαδόνης και ένα γραμμάριο κοκαΐνης.
Λεπτομέρειες δίνει ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση. 
“Συνελήφθησαν το μεσημέρι της 28/4/2020 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών. Στο πλαίσιο έρευνας, εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 42,6 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, 179,6 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και το χρηματικό ποσό των 1.710 ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.”

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου