2.5.20

Πάτρα: Η λησταρχίνα ήταν 7 μηνών έγκυος! Απίστευτες αποκαλύψεις μετά τις συλλήψεις

Έγκυος και μάλιστα 7 μηνών, ήταν η γυναίκα που συνελήφθη μετά τη ληστεία στην Πάτρα.
Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η γυναίκα που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάτρα και η οποία μαζί με τους δύο συνεργούς της είχαν μόλις ληστέψει περίπτερο, αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 51ος ευρώ, ένα πιστόλι – απομίμηση και ένα ζευγάρι γάντια. Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δυο άνδρες είχαν διαπράξει, στην Πάτρα, ακόμη δυο ληστείες και συγκεκριμένα:
Η πρώτη σε κατάστημα καφέ take away στην Πατρών Κλάους και η δεύτερη σε πρατήριο καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος, φορώντας χειρουργική μάσκα.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών, απ’ όπου και σήμερα με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας συγχαίρει τους συναδέλφους  της που με αυταπάρνηση και χωρίς τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό έχουν συνεχώς επιτυχίες στην πάταξη της εγκληματικότητας, που θα πολλαπλασιαστούν εάν τους διατεθεί σύγχαονος τεχνολογικός εξοπλισμός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου